AKTIVNE ELEKTRODE

PORTFOLIO MONOPOLARNOG SEČENJA I KOAGULACIONIH ELEKTRODA ZA ELEKTROHIRURGIJU

Sve višekratne aktivne elektrode iz prodajnog asortimana firme Micromed, odlikuje kvalitetna izrada vrhova elektroda kao i visoka preciznost sečenja prilikom rada. Ovo rezultira manjom nekrozom tkiva i kauterizacijom. Visoka tačka topljenja obezbeđuje visoku mehaničku otpornost i veoma izdržljiv vrh.

Želite da sarađujete sa nama?

NAZOVITE NAS

POŠALJITE EMAIL

AKTIVNE ELEKTRODE

ASORTIMAN

U svom prodajnom asortimanu višekratnih aktivnih elektroda kompanije Micromed, nudimo sve vrste nastavaka (sa ili bez izolacije), za monopolarne elektrohirurške olovke promera: 2,4mm i 4,0mm.

HF ELEKTRODE

2,4 mm, 3/32 inča


HF elektrode sa promerom od 2,4 mm su idealan izbor za stomatološke i dermatološke aplikacije. Monopolarne HF elektrode su dostupne sa izolacijom ili u verziji od poliranog nerđajućeg čelika. Kompletnu ponudu višekratnih aktivnih elektroda sa promerom 2,4mm možete naći u našem katalogu.

PDF KATALOG

MONOPOLARNE ELEKTRODE

4 mm


Visoko kvalitetne višekratne aktivne elektrode, promera od 4,0mm su dostupne sa izolacijom ili u verziji od poliranog nerđajućeg čelika. I jedne i druge elektrode garantuju duži radni vek i predviđene su da istrpe visoke temperature. Kompletnu ponudu višekratnih aktivnih elektroda sa promerom 4,0mm možete naći u našem katalogu.

PDF KATALOG