BIPOLARNE PINCETE

IZBOR PROFESIONALACA

Bipolarne pincete omogućavaju preciznu koagulaciju krvnih sudova u željenoj tački. Karakteristike poput nelepljenja i specijalne teksture protiv klizanja čine ove pincete neophodnim hirurškim medicinskim materijalom.

Specijalni završeci bipolarnih pinceta izrađeni su od plemenitog metala sa odličnom termalnom provodljivošću. Toplota se brzo i efikasno odvodi sa vrha pincete pa je efekat nelepljenja obezbeđen duže vreme. Na ovaj način izbegava se intenzivno čišćenje pincete tokom primene u operacionoj sali.

Želite da sarađujete sa nama?

NAZOVITE NAS

POŠALJITE EMAIL

BIPOLARNE PINCETE

PRODAJNI ASORTIMAN

U LABRA ponudi višekratnog elektrohirurškog materijala nalaze se i bipolarne pincete od kaljenog nerđajućeg čelika različitih performansi. Micromed bipolarne pincete su dostupne u četiri različite verzije: ravne, ugaone, bajonetne i zakrivljene. Postoji nekoliko varijacija bipolarnih pinceta sa dostupnim dužinama koje se kreću od 70 mm do 300 mm, i vrhovima od 0.25, 0.3, 0.6, 1.0 i 2.0 mm.

bipolarna pinceta od legure srebra labra

Bipolarne pincete sa vrhovima od legure srebra

Bipolarne pincete


Bipolarne pincete sa vrhovima od legure srebra svojom optimalnom temperaturom provodljivosti sprečavaju lepljenje tkiva za instrument. Toplotna provodljivost srebra uzrokuje da temperatura vrha ne prelazi 100°C i tako obezbeđuje da ne dolazi do lepljenja. Ova karakteristika je idealna u primeni kod neurohirurgije, a takođe pojednostavljuje posao čišćenja nakon operacije.

titanijumska bipolarna pinceta

Titanijumske bipolarne pincete

Bipolarne pincete


Titanijumske bipolarne pincete omogućavaju rad bez zamora. Titanijum je značajno lakši od čelika i apsolutno otporan na koroziju (ne magnetiše se). Iz tog razloga ove pincete su dobre kod primene u oblastima koje imaju jaka magnetna polja.

bipolarna multifunkcionalna pinceta labra

Bipolarne multifunkcionalne pincete

Bipolarne pincete


Bipolarne multifunkcionalne pincete su deo idealnog pribora za uklanjanje pendukuliranih bradavica ili fibromata pendulantia. Tokom uklanjanja bradavica ili fibroma nije potrebno sečenje i hirurški šav nije potreban. Lečenje je bez krvi i ne rezultira ožiljcima. Oba vrha formiraju rezne ivice, koje su okrenute ka unutra pod uglom jedna ka drugoj. Time se koagulacija, proces rezanja i uklanjanje sprovode istovremeno. Zahvaljujući reznim ivicama okrenutim pod uglom prema unutra postiže se veća radna brzina. Rizik od povreda pacijenta ili hirurga je znatno smanjen u poređenju sa rizikom kod korišćenja skalpela ili elektrode.